Franz Josef Glacier

Målet idag var Franz Josef men på vägen dit stannade vi på en lavendelfarm. Carina älskar blommor och här var det gott om dom, vilken prydlig trädgård. Men det utlovade kaffet jag skulle få om vi stannade uteblev dom serverade endast lavendel Te uuurk. 🙂 Vädret var bra till en början och vi satt bara och njöt, väl framme i bergen var det låga moln och duggregn så det var 100% koncentration på körningen. Vi var framme vid 16 tiden och tog in på Rainforest som Caravan camp hette. Vi gick till en Pub ute på byn och lyssnade på levande musik samt tog några öl. Nästa morgon körde vi upp till parkeringen intill Glaciären och promenerade upp så långt man fick fram till Glaciären. Det blir kusligt påtagligt med Jordens uppvärmning när man besöker en glaciär, fortsätter det på detta sätt är den borta snart.

3 svar på ”Franz Josef Glacier”

  1. Lavendel te, kan det vara något du kommer att börja dricka även på jobbet? Låter nyttigt.

  2. Det kan du fetglömma 😂 det luktar gott men smakar som diskmedel. Tacka vet jag Speights Gold Medal Ale sitter med en sådan i solnedgången på Nordön vi är framme i Whanganui nu det är sol och 23 grader. 😎

Kommentarer är stängda.