Akaroa

Nu har bytt camping efter lite slalomåkning runt resterna av 2 vulkander samt ett besök i Akaroa. Tyvärr var det lite för låga moln för att det meningsfullt för att köra runt vulkankammen så vi får se om vädret släpper i morgon fm. Vid fyren i Akaroa träffade vi 2 äldre par där den ena mannen kom från Christchurch men numera bor i Kanada och var här på semester. Efter en trevlig pratstund där han guidade oss i omnejden via en kiwimaps kartbok som jag berömde slutade konversationen med att han insisterade på att vi skulle behålla den. Han hade noterat våra cyklar som vi kom cyklade på och undrade om det var vi som släppte fram honom på slalombanan och faktum var att jag faktiskt hade gjort detta då jag kände igen hans bil, detta räckte tydligen för att ett kiwihjärta skulle öppna sig vilken dag 🙂

Ett svar på ”Akaroa”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: