[WPPA+ dbg msg: Photo 0 does not exist in call to wppa_get_picture_html(). Type = From : wppa-picture.php line: 44 in function wppa_get_picture_html - wppa_initialize_javascript - apply_filters - do_action]

Waiere Falls

Den andra junuari vaknade vi av att Leif bankade på husbilen, klockan var halv tio vilket var nytt rekord på sovmorgon. Vi åt frukost hos Leif och Carina samt hälsade på hos Lynn & Julian, där fick lite tips på vad att göra på vägen norrut. Vi bestämde oss för att åka till Wairere Falls som inte låg allt för långt bort. Tanken var att ta ett foto hängande över kanten på samma sätt som Julian hade gjort, det fanns ju en hylla att stå på innan stupet. Men det båste så mycket samtidigt som det kryllade med folk så vi avstod uppmärksamheten, däremot vadade vi ut i fallet och tog en bild. Det tog ca 2,5 timme upp och ned med rast där uppe så när vi kom ned blev det lite brådis att hitta någonstans att sova då vi skulle vidare till Carmel. Valet blev en liten kamping i Thames och sedan tänkte vi åka rundhalvön i högervarv för att efter lunch dagen efter paddla kajak till Cathedral Cove.

%d bloggare gillar detta: